<h2>ΕΨΙΛΟΝ VIP SECURITY</h2><p>Καλωσήρθατε στην σελίδα μας . . . </p> <h2>ΕΨΙΛΟΝ VIP SECURITY</h2><p>Καλωσήρθατε στην σελίδα μας . . .</p> <h2>ΕΨΙΛΟΝ VIP SECURITY</h2><p>Καλωσήρθατε στην σελίδα μας . . .</p> <h2>ΕΨΙΛΟΝ VIP SECURITY</h2><p>Καλωσήρθατε στην σελίδα μας . . .</p> <h2>ΕΨΙΛΟΝ VIP SECURITY</h2><p>Καλωσήρθατε στην σελίδα μας . . .</p>
Previous Next
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 

Η ΕΨΙΛΟΝ V.I.P. SECURITY έχει ξεκινήσει δυναμικά στον τομέα φυλάξεων και συστημάτων ασφαλείας έχοντας αναλάβει την φύλαξη καταξιωμένων κατασκευαστικών εταιρειών, εμπορικών καταστημάτων, ξενοδοχειακών μονάδων και V.I.P προσώπων.

 Η ίδρυση έγινε το έτος 2004 και από τότε έχει πετύχει μέσα σε λίγα χρόνια να έχει στο ενεργητικό της  πληθώρα φυλάξεων τις οποίες έχει φέρει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει την ανοδική της πορεία ακούραστα.

Συνεχίζει να προσφέρει την άριστη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, με αυστηρούς μηχανισμούς ελέγχου του προσωπικού που χρησιμοποιεί και των σημείων φύλαξης, παρέχοντας επαγγελματικά κορυφαίες  υπηρεσίες στο χώρο των φυλάξεων και τα υψηλής τεχνολογίας συστήματα ασφαλείας που χρησιμοποιεί με τα υψηλότερα στάνταρ της αγοράς. Γι αυτό και η εταιρία μας έχει αποκτήσει ένα αξιόλογο πελατολόγιο ποικίλων επιχειρήσεων, προσωπικοτήτων και οργανισμών που την εμπιστεύονται για τους παρακάτω λόγους:

 Χάρη στο ΕΜΠΕΙΡΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ της, με  άριστες συστάσεις, με το υψηλότατο επίπεδο  εκπαίδευσης και επιστημονικής κατάρτισης. Οι δεξιότητες και οι γνώσεις τους διευρύνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς με την διοργάνωση επιμορφωτικών προγραμμάτων (εκθέσεις – σεμινάρια). Τα στελέχη της ΕΨΙΛΟΝ V.I.P SECURITY είναι προσεκτικά επιλεγμένα και παρακολουθούν ανελλιπώς την παγκόσμια αγορά παροχής  SECURITY για τις νέες εφαρμογές που παρουσιάζονται στα ηλεκτρονικά και λογισμικά (software), καθώς και στις τεχνικές φυλάξεων.

1)   Χάρη στον ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ της.

2) Ο χώρος των γραφείων είναι εξοπλισμένος με ηλεκτρονικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μπορεί η εταιρία να αντεπεξέλθει και στις πιο δύσκολές απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι στην τοποθέτηση όλων των συστημάτων ασφαλείας.

3)Το προσωπικό ασφαλείας φοράει στολές εγκεκριμένες από το ΓΕΕΘΑ και διαθέτει την από το Νόμο   2518/97 Άδεια Εξάσκησης Επαγγέλματος, με άριστες επαγγελματικές συστάσεις.

4)Χάρη στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ το οποίο καλύπτει κάθε φύλαξη όλο το 24ωρο και ειδοποιεί για άμεση ενίσχυση από τις ομάδες άμεσης επέμβασης σε περίπτωση ανάγκης.

5)Χάρη στον 24ΩΡΟ ΕΛΕΓΧΟ PATROL (Άμεση Επέμβαση). Τακτικός έλεγχος ο οποίος γίνεται από περιπολικά της εταιρίας μας, με έμπειρους αρχιφύλακες και επόπτες ειδικά εκπαιδευμένους για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτου περιστατικού. Επίσης για τον απόλυτο έλεγχο παραθαλάσσιων φυλάξεων (ξενοδοχεία: DANAI BEACH RESORT, SONIA HOTEL) παρέχετε περιπολία και από θαλάσσης με τα ταχύπλοα σκάφη μας.

6)Χάρη στην 24ΩΡΗ ΠΕΖΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ(πρόγραμμα :ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ)
Συνεχής περιπολία σε δρόμους – συγκροτήματα κατοικιών,  εμπορικά καταστήματα - πυλωτές πολυκατοικιών. Ο έλεγχος γίνεται από έμπειρους φύλακες, αρχιφύλακες και επόπτες της εταιρίας μας ειδικά εκπαιδευμένους για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτου περιστατικού.

7)Χάρη στα ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ  που έχει στην κατοχή της.                                     

 

Κάποια από τα οχήματα της ΕΨΙΛΟΝ V.I.P. SECURITY

 


Ο επαγγελματισμός, το κύρος και οι πλούσιες γνώσεις της ΕΨΙΛΟΝ V.I.P. SECURITY, στον τομέα της ασφάλειας, είναι μερικά από τα στοιχεία μας που μας καθιστούν στην πρώτη επιλογή, των διοργανωτών μεγάλων μουσικών εκδηλώσεων της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής, Πιερίας  αλλά και άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας μας.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε κάποιους από τους μουσικούς οι οποίοι προτίμησαν εμάς για τη κάλυψη της εκδήλωσης τους:

κ. Τατιάνα Στεφανίδου
κ. Δέσποινα Βανδή ( "Αξίζει να το δεις" Πολιτεία live - Πρωτοχρονιάτικο show)

κ. Δημήτρης Μητροπάνος
κ. Σάκης Ρουβάς 

κ. Γιάννης Κότσιρας (Μονή Λαζαριστών)